Стрижені килими

Килими наповнюють приміщення надзвичайною атмосферою теплоти, комфорту і домашнього затишку. Вони стають виразним доповненням до інтер'єру, здатні його як кардинально змінити, так і перетворити. Килим підкреслює форму інтер'єру, додає в неї свій відтінок, вдихає в стару кімнату нове життя.

Зовсім неважливо, міняєте ви щось в інтер'єрі або створюєте новий, доріжка або килим - кращий спосіб підкреслити стиль, висловити характер і розставити акценти.

У сучасному інтер'єрі використовуються різні підлогові покриття, тільки їх роль кардинально змінилася і набула свої особливості. Килим повинен ідеально вписатися в загальну атмосферу кімнати. Стрижені килими - це гармонійне рішення будь-якого інтер'єру.

Стрижені килими з допомогою спеціального верстата створюють враження об'ємного малюнка. Такий ворс на килимі виходить рельєфним, він підкреслює лінії і вигини малюнків, надаючи йому об'ємності.

Килими стрижені - це універсальний тип килима. За допомогою цієї технології йому надають додатковий обсяг і скульптурна, підкреслюють декоративні елементи. Такі вироби виконуються на лляній основі, мають м'який ворс, на який рівномірно кладеться малюнок.

На них наносять різні варіанти зображень, від пастельних однотонних, до яскравих мультяшних героїв для ваших дітей. Такий вид килимів має багату палітру фарб, вони не мазкі, і в разі дрібних неприємностей піддаються вологого і сухого чищення навіть в домашніх умовах. Технологія, за якою проводиться волокно, не пропускає пил і бруд всередину, що дозволяє зберегти первинний вигляд килима довгі роки.

Купити килим стрижений значить принести в свій будинок свято кольору і затишку.